Consiliul Judeţean

În acest an, Consiliul Județean (CJ)  Covasna oferă finanțare nerambursabilă pentru opt categorii de proiecte.

Pot solicita finanțare nerambursabilă organizații ale societății civile, unități de cult, organizații de tineret și studențești, sportivi și asociații pentru organizarea de programe culturale și de recreere și de evenimente, pentru editare de publicații, pentru cofinanțarea proiectelor care vizează portul popular, patrimoniul cultural și istoric, pentru proiecte sportive, dar și pentru asigurarea activității de asistență comunitară și pentru întreținerea, restaurarea bunurilor de patrimoniu aparținând cultelor religioase.

Conform anunțului de concurs se poate aplica pentru cofinanțarea programelor și evenimentelor culturale, educativ-științifice și de recreere, pentru cofinanțarea programelor și evenimentelor culturale, educativ-științifice și de recreere organizate de organizațiile de tineret, în acest caz suma maximă ce poate fi acordată este de 10.000 lei.

Se acordă sprijin financiar și pentru proiecte de editare a materialelor de prezentare și de popularizare a județului, a unor localități sau microregiuni. Pot solicita cofinanțare echipe sau sportivi individuali pentru proiecte sportive. Administrația publică județeană acordă cofinanțare pentru asigurarea activității de asistență comunitară a localităților izolate.

Propunerile de proiecte pot fi depuse până la data de 10 mai 2019, ora 12, la Registratura CJ Covasna. Anunțul de participare este disponibil  pe site-ul kvmt.ro.

Articolul precedentVacanţă în Corfu cu Tombola Zilele Sfântu Gheorghe
Articolul următor„Atenție la motocicliști!” – Întâlnire și paradă pe două roți la Sfântu Gheorghe