Direcţia Generală Anticorupţie, în parteneriat cu Asociaţia ProDemocraţia şi cu sprijinul financiar al Fundaţiei Hanns Seidel România derulează, în perioada octombrie-decembrie 2020, proiectul #Integritate2020, proiect ce are ca obiectiv implicarea cetăţenilor şi a funcţionarilor publici în lupta împotriva corupţiei (https://rofaracoruptie.ro), activitatea principală fiind organizarea unui concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupţie.

Concursul se adresează tuturor cetăţenilor români care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii, desfăşurându-se pe două secţiuni: amatori şi profesionişti. Câştigătorii vor fi anunţaţi şi premiaţi pe 9 Decembrie 2020, de Ziua Internaţională Anticorupţie, premiile fiind în valoare de 2000 de euro.

Detalii suplimentare privind condiţiile de participare la acest concurs pot fi obţinute accesând Regulamentul disponibil online, la adresa https://rofaracoruptie.ro. Atât înscrierea, cât şi trimiterea filmului se fac online, prin completarea formularului electronic disponibil la adresa menţionată.

Mesajul Direcţiei Generale Anticorupţie este de toleranţă zero la infracţiunile de corupţie, iar pe această cale îndemnăm cetăţenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupţie şi să ne sesizeze ori de câte ori este cazul.

Reamintim tuturor cetățenilor că, la nivelul judeţului Brasov, Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Brașov, cu sediul în municipiul Brașov, str. Nicolae Titulescu nr. 28, telefon 0268/311624, e-mail [email protected]. Totodată, Direcția Generală Anticorupție pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie, respectiv Call-centerul anticorupţie 0800.806.806, care poate fi apelat gratuit, din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE BRASOV