Celebrul violonist maghiar Edvin Marton va concerta sâmbătă, 30 noiembrie, la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe, într-un spectacol denumit generic „The Rock Symphony”, în care vor putea fi ascultate melodii de la Vivaldi la Metallica.

Artistul va urca pe scenă alături de trupa sa, și de celebra Antonius Stradivarius „Ex Auer”, vioara de 7 milioane de dolari, realizată în 1699.

Născut dintr-o fuziune de melodii clasice și rock, repertoriul The Rock Symphony evocă acorduri speciale, spun organizatorii evenimentului.

Edvin Marton a început să ia lecții de vioară la 5 ani, la 8 ani era deja student la Central Tchaikovsky Music School, iar la 12 ani a susținut un concert împreună cu Orchestra Simfonică din Moscova. Câștigător al Premiului Emmy, dar și al Eurovision, artistul a susținut deja mai mult de 1.000 de concerte peste tot în lume.

Aproape toate biletele sunt Sold Out, însă cei interesați mai pot achiziționa bilete în sectorul A al arenei (cat. III – 50 lei) sau bilete VIP (teren – 150 lei)

Bilete AICI.

Articolul precedentCod galben de ceață în județul Covasna
Articolul următorRestricții de circulație în stațiunea Covasna de Ziua Națională a României