Prefectura Covasna a transmis, luni, bilanțul privind situația cazurilor de Covid-19 la nivelul județului.

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, până în prezent, 195 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 132 au fost declarate vindecate, cu 3 mai multe față de ultimul comunicat.

Conform datelor raportate de Direcția de Sănătate Publică, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost internate în unități spitalicești un număr de 66 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar 45 sunt și în prezent internate.

De la ultimul comunica al Prefecturii Covasna nu au fost internate în spital alte persoane testate pozitiv pentru coronavirus.

„Numărul de teste realizate până în acest moment la nivelul județului Covasna este de 2964; în carantină instituționalizată se află un număr de 192 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a se depista dacă au contractat virusul COVID – 19 (coronavirus); alte 201 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, precizează reprezentanții Prefecturii Covasna.

Potrivit acestora, de la ultimul comunicat de presă, datorită faptului că au respectat recomandările autorităților și starea de sănătate le-a permis, alte 19 persoane au ieșit din carantină, iar 8 persoane au ieșit din autoizolare.

Articolul precedentAl 7-lea deces în urma complicațiilor provocate de Covid-19 la Spitalul Județean de Urgență Sfântu Gheorghe
Articolul următorAmenzi de aproape 128.000 lei pentru nerespectarea restricțiilor impuse de autorități