Biblioteca Judeţeană „Bod Peter” din Sfântu Ghgeorghe continuă demersurile pentru popularizarea cititului în rândul elevilor şi a lansat o nouă ediţie a concursului „Aventurile lecturii”.

Competiţia, care se va derula până în data de 6 decembrie în unităţile de învăţământ din judeţul Covasna, este adresată elevilor de clasele V-VIII, şi este împărţită în 4 etape.

„Primele trei etape se vor derula pe internet, participanţii vor putea descărca texte le, respectiv seturile de întrebări şi de exerciţii de pe siteul bibliotecii. Cea de a patra etapă, finala, va fi organizată în prima săptămână a lunii decembrie la sediul bibliotecii organizatoare”, a transmis Hollanda Andrea, şefa serviciului de relaţii cu publicul din cadrul Bibliotecii Judeţene „Bod Peter”.

Potrivit acesteia, în cadrul concursului se pot înscrie echipe de câte 3 elevi, în două categorii: clasele V-VI şi VII-VIII. Înscrierile se pot face prin e-mail, la adresa: [email protected], sau telefonic, la numărul: 0267 351 609, termenul limită fiind 25 septembrie.

Elevii care doresc să se înscrie în acest concurs trebuie să menţioneze denumirea echipei, localitatea şi numele şcolii, numele membrilor şi clasa din care fac parte, numărul de telefon şi adresa de e-mail a profesorului care a iniţiat înscrierea sau care conduce echipa în concurs.

Echipele cu cele mai bune rezultate vor primi premii constând în cărţi.

Articolul precedentLecţii de igienă orală cu voluntarii Crucea Roșie, în şcolile din judeţul Covasna
Articolul următorSe pun în vânzare bilete pentru meciul Sepsi OSK- AFC Hermannstadt