Discursul lui Netanyahu a fost întrerupt de huiduieli din partea membrilor familiilor ostaticilor luați de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie.

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a promis că va continua războiul împotriva Hamas, în contextul condamnării internaționale a unui atac aerian ce a avut loc duminică la Rafah, provocând moartea a zeci de palestinieni.

Potrivit Ministrului Sănătății condus de Hamas, cel puțin 45 de persoane au fost ucise în atacul de la Rafah – un oraș palestinian aflat în sudul Fâșiei Gaza. Alte sute de persoane au fost tratate pentru arsuri grave, fracturi și răni provocate de schije.

Netanyahu: Nu intenționez să pun capăt războiului înainte de a fi atins fiecare obiectiv

Luând cuvântul în Parlamentul israelian, Netanyahu a declarat că atacul de la Rafah a fost un „incident tragic”, dar a adăugat că nu intenționează să pună capăt războiului înainte de a fi atins fiecare obiectiv.

Premierul israelian a mai declarat că este extrem de important ca țara sa să ia toate măsurile de precauție posibile pentru a proteja civilii și a insistat asupra faptului că Forțele de Apărare Israeliene (IDF) fac „tot posibilul pentru a nu-i răni pe cei neimplicați” în conflict.

Discursul lui Netanyahu a fost întrerupt de huiduieli din partea membrilor familiilor ostaticilor luați de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie, unii dintre ei criticându-l pentru că nu a reușit să încheie un acord pentru întoarcerea celor dragi.

Continuarea, AICI

Articolul precedentImpozitarea PENSIILOR se modifică din septembrie. Explicațiile date de premierul Marcel Ciolacu
Articolul următorCOD GALBEN de ploi torențiale