În culisele emisiunii IUmor ar fi avut loc o bătaie în toată regula. Protagoniști ar fi fost magicianul Robert Tudor și Șerban Copoț, colegi de platou, care s-au luat la harță de la câteva glume proaste.

Conform cancan.ro, disputa lor a degenerat și s-a ajuns la îmbrânceli, pumni și picioare, dar și decoruri dărâmate, cei doi fiind cu greu despărțiți de cei prezenți.

Șerban Copoț ar fi negat vehement că între el și magicianul Robert Tudor ar fi avut loc un conflict în culisele emisiunii iUmor.

„Nu e adevărat (nr. râde). Nu, mă, de unde?! Ce scandal să am cu omul ăla? Nu știu de unde a pornit bazaconia asta. Doamne ajută (nr. să-i ia locul Robert Tudor la iUmor), dar ce, depinde de noi treaba asta?! El acolo a venit cu noi trei, cum să-mi ia mie locul. N-are sens. Nu vezi că n-are logică ce se spune acolo, în articolul ăla?! N-are niciun fel de logică. De ce aș fi eu în pericol că ar fi venit el sau altcineva? Fiecare e cu treaba lui acolo. O prostie de articol scoasă… nu știu de unde a ieșit. Doamne, Maica Domnului, nu știu. Imaginație foarte multă. Eu sunt un om foarte pacifist. Treaba lor. Tot ce faci rău, se întoarce împotriva ta. Eu am treabă cu familia, am alte scheme, am alte treburi”, a declarat Șerban Copoț pentru cancan.ro.

Fostul concurent al emisiunii Românii au talent n-a contestat, însă, existența unui scandal între el și colegul său, Șerban Copoț, și a menționat că așteaptă o discuție pe care s-o poarte cu producătorii emisiunii iUmor.

„Nu vreau să spun prea multe. Trebuie să mă întâlnesc întâi cu producătorii. Încă nu am voie să dau amănunte. Nu știu ce se va întâmpla, vom vedea”, a declarat, la rândul său, magicianul Robert Tudor.

Este al doilea incident de acest gen, după cel în care Cheloo și Mihai Bendeac s-ar fi luat la bătaie, tot din cauza unei dispute verbale. 

 

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentAdministraţia Prezidențială, explicații după ce Carmen Iohannis a purtat bijuterii de 12.000 de euro
Articolul următorȚara din Europa unde sexul a fost recunoscut drept sport