Vă informăm asupra faptului că la nivelul județului Covasna a fost emisă o atenționare meteorologică COD GALBEN valabil de la : 30-12-2022 ora 8:30 până la : 30-12-2022 ora 10:30 – ploaie care favorizează depunere de polei pe raza localităților: Sfântu Gheorghe, Ozun, Vâlcele, Ghidfalău, Belin, Dobârlău, Reci, Hăghig, Valea Crișului, Ilieni, Aita Mare, Chichiș, Arcuș.

În context, vă reamintim că atunci când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheață, zăpadă, etc. ori când vizibilitatea este sub 100 m în condiții de ceață, ploi torențiale, ninsori abundente, conducătorii de vehicule sunt obligați să circule cu o viteză care să nu depășească 30 km/h în localități și 50 km/h în afara localității. În cazul în care partea carosabilă este alunecoasă, pentru a încetini este recomandat să folosiți frâna de motor. Vă rugăm să circulați cu prudență. Reiterăm faptul că pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, autovehiculele trebuie să fie dotate cu anvelope de iarnă.

Articolul precedentDe ce nu începe România exploatarea gazelor – RAPORT EXCLUSIV ROMGAZ. Mărturiile fostului director
Articolul următorPutin s-a dezlănțuit împotriva Kievului. Alarmele sună în întreaga capitală, anunțând un nou posibil atac aerian masiv