Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Covasna a anunțat începerea activității de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal în beneficiul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), sesiunile 2019 și ianuarie 2020.  

Candidaţii care vor să urmeze o carieră în MAI, au posibilitatea de a se înscrie până pe 24 mai (a.c.) pentru Academia de Poliție ”A.I. Cuza”, instituțiile de învățământ superior ale M.a.P.N, Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul”, precum și instituțiile de învățământ postliceale ale M.a.P.N, concursurile urmând să se desfășoare în cursul lunilor iulie – august (a.c.), conform calendarului stabilit de fiecare instituție de învățământ.

Totodată, pentru instituțiile de învățământ postliceal din cadrul MAI candidații se pot înscrie până în data de 15 noiembrie (a.c.), concursurile urmând să se desfășoare în cursul lunii ianuarie a anului viitor.

„Îți dorești un loc de muncă cu o activitate plină de dinamism și provocări? Ești o persoană care crede în cinste și corectitudine? Atunci ai calitățile necesare pentru a te alătura echipei noastre. Înscrierile se fac la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna din Sfântu Gheorghe, strada Korosi Csoma Sandor nr. 16, de luni până vineri, între orele 9:00 și 14:30. Cei interesați se pot prezenta cu cartea de identitate și vor primi toate îndrumările pentru completarea documentației necesare la dosarul de înscriere”, transmit reprezentanții IPJ Covasna.

Potrivit acestora, condițiile minime pe care trebuie să le îndeplinească un candidat sunt: să aibă vârsta minimă de 18 ani, sau îi împlinească pe parcursul anului 2019, să fie absolvent de studii liceale cu diplomă de bacalaureat, și să aibă cel puțin media 9 la purtare pe durata liceului.

Candidații interesați pot afla mai multe informații despre concursul de admitere pe site-ul IPJ Covasna: https://cv.politiaromana.ro/ro/, secțiuinea „Carieră”.

 

Articolul precedentLecții de educație rutieră la o Grădiniţă din Sfântu Gheorghe
Articolul următorTârgul ofertelor educaționale pentru elevii claselor a VIII din Sfântu Gheorghe