Patronul clubului Sepsi OSK, Diószegi László, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că noul director general al clubului este Attila Hadnagy.

Fostul căpitan al echipei preia funcţia de la Csinta Samu, care s-a retras pe cale amiabilă din motive personale.

„Attila Hadnagy este un jucător emblematic pentru Sfântu Gheorghe, şi tot ce a făcut pe teren sper că o să facă şi la club. Are acum ocazia să demonstreze că cinstea, onestitatea şi experienţa lui de până acum le poate pune la dispoziţia clubului nostru şi cred că o să avem o colaborare fructuoasă. Chiar dacă noi suntem un club mic, cred că încet-încet o să ne arătăm colţii în prima ligă”, a declarat patronul Diószegi László.

La rândul său, Attila Hadnagy a declarat că a fost surprins de această „onoare”.

„Eu sunt foarte onorat şi fericit că pot să ajut această echipă nu doar în teren, unde am fost căpitanul echipei. Vreau să fiu şi un bun conducător. Pentru mine este o mare provocare, un nou job. Nu sunt adeptul de a cere ceva ce nu pot să fac. Vreau să ajut acest club, şi cred că împreună putem să facem o echipă foarte bună”, a spus Attila Hadnagy.

În ceea ce priveşte o eventuală retragere de pe terenul de fotbal, Attila Hadnagy a spus că încă nu a luat o decizie în acest sens, astfel că nu este exclus să-l vedem şi pe teren în ultimele 4 etape din play-off.

Cu noua conducere, obiectivul clubului Sepsi OSK pentru noul sezon, anunţat de patronul Diószegi László, este să se claseze tot în primele 6 echipe din Liga 1.

Articolul precedentAbsolvenţii promoţiei 2019, aşteptaţi la AJOFM Covasna
Articolul următorRestricţii de circulaţie pe durata Zilelor Sfântu Gheorghe