Un atac armat a avut loc, joi dimineață, la intrarea în Ierusalim. Trei pesoane au murit și alte șapte sunt grav rănite.

Potrivit unui prim bilanţ, trei persoane au fost ucise, iar alte şapte rănite, între care mai multe grav. 

Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii, anunţă că a primit o alertă, la ora locală 7.38 (şi ora României), cu privire la un atac cu armă de foc ”în apropierea unei staţii de autobuz” în zona Ramot.

Știrea inițială:

O femeie a fost ucisă și alte opt persoane sunt rănite după un atac armat la Ierusalim, a declarat serviciul de ambulanță. Dar nu este clar cine este responsabil pentru împușcături sau care e motivația din spatele atacului. Presa israeliană a relatat că doi agresori au deschis focul în apropierea unei stații de autobuz.

Imagini de la fața locului, filmate de martori, arătă oameni care alergau în timp ce în fundal se auzeau împușcături. Potrivit Poliției Israelului, doi teroriști au deschis focul într-o stație de autobuz. Aceștia au fost împuşcaţi de forțele de ordine care au intevenit. Cel puțin unul dintre răniți este în stare critică. În urmă cu exact un an, un atac similar a avut loc în aceeași stație de autobuz. 

Articolul precedentCherecheș urmărea să ajungă în sânul mafiei italiene – Dezvăluiri surprinzătoare despre planurile fostului edil
Articolul următorArmistițiul dintre Israel și Hamas a fost prelungit în ultima clipă