Liga Profesionistă de Fotbal a publicat marţi echipa etapei a 5-a din Liga 1 de fotbal. E pentru a treia oară în acest sezon când portarul etapei este de la Sepsi OSK.

După ce Niczuly Roland a câştigat acest titlu de două ori, acum a venit rândul lui Fejer Bela să fie cel mai bun portar al rundei.

De asemenea, deşi suspendat, antrenorul László Csaba a fost desemnat în premieră antrenorul etapei pentru tactica lui Sepsi din meciul de la Craiova.

Iată mai jos echipa etapei:

PORTAR

Bela Fejer (Sepsi OSK / 24 de ani / două jocuri) – A avut nu mai puţin de șase intervenţii prin care a contribuit decisiv la victoria reuşită de covăsneni în Bănie. Interesant, în trei dintre cele cinci runde din acest sezon, Sepsi a dat portarul etapei.

FUNDAŞI

Ricardinho Varzim (FC Voluntari / 25 de ani / 5 jocuri) – A dominat flancul drept, de unde au plecat cele mai multe dintre acţiunile ofensive iniţiate de ilfoveni. În plus, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Bradley Diallo (Poli Iaşi / 29 de ani / 5 jocuri) – Puternicul fundaş al moldovenilor a făcut un joc fără greşeală în centrul defensivei. Cu siguranţă, transferul său este un câştig pentru Poli.

Andrei Mureşan (CFR Cluj / 34 de ani / 5 jocuri, FOTO) – Este singurul integralist din lotul ardelenilor. Şi-a coordonat excelent apărarea şi în acest meci, ardelenii având a doua cea mai bună defensivă din campionat.

Mihai Velisar (Gaz Metan / 20 de ani / 4 jocuri) – A făcut excelent faza defensivă, iar urcările în atac au pus mari probleme adversarilor. A reuşit prima pasă de gol în Casa Liga 1.

MIJLOCAŞI

Adrian Păun (CFR Cluj / 24 de ani / 4 jocuri) – Este jucătorul primelor cinci etape pentru CFR. A înscris din nou şi a ajuns la două goluri şi două pase decisive. De când a fost responsabilizat cu banderola de căpitan, forma sa a crescut vizibil.

Nicandro Breeveld (Poli Iaşi / 32 de ani / 3 jocuri) – A câştigat majoritatea duelurilor la centrul terenului, unde a tăiat multe dintre încercările adversarilor de a construi ofensiv. A şi marcat primul său gol în tricoul studenţilor ieşeni.

Bogdan Barbu (Academica / 27 de ani / 5 jocuri) – A marcat un gol frumos, primul în CASA Liga 1, apoi a contribuit decisiv la ultima reuşită a ilfovenilor. A strâns deja trei pase de gol, fiind lider în campionat la acest capitol.

Ovidiu Horşia (Poli Iaşi / 18 ani / 5 jocuri) – Evoluţiile tânărului mijlocaş din acest start de sezon au surprins plăcut pe mulţi microbişti. A fost desemnat pentru a doua oară jucătorul meciului!

ATACANŢI

Stefan Ashkovski (FC Botoşani / 27 de ani / 5 jocuri) – A marcat şi a contribuit la al cincilea meci fără înfrângere bifat de moldoveni. Macedoneanul se înscrie pe lista celor mai bune transferuri din această vară.

Sergiu Buş (Gaz Metan / 26 ani / 5 jocuri) – A marcat singurul gol al meciului. A fost a treia reuşită din acest sezon şi 23-a în 86 de partide disputate în principala competiţie internă din România.

ANTRENORUL ETAPEI

Csaba Laszlo (Sepsi OSK / 55 de ani) – A spart gheața la Craiova. Deşi a fost suspendat şi nu a stat pe bancă, tactica sa i-a adus lui Sepsi prima victorie din acest sezon după patru remize consecutive.

Articolul precedentAproape 12.000 de lei strânşi în iulie prin cardul comunitar
Articolul următorViitor incubator de afaceri la Târgu Secuiesc, realizat prin fonduri REGIO