Ministerul Dezvoltării a publicat lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, în această etapă fiind alocate sume pentru județele Arad, Argeș, Brașov, Călărași, Covasna și Tulcea, anunță WE RADIO.

Acestea se alătură, astfel, județelor Alba, Brăila, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Sibiu și sectoarelor municipiului București, care au primit deja finanțare în ultimele două săptămâni. În județul Covasna, conform criteriilor de selectare,  din totalul celor 182 solicitări de finanțare vor fi implementate 121 de proiecte în 44 de localități, a căror valoare totală se cifrează la 1.027.710.662 lei, reprezentând aproximativ 57% din cuantumul tuturor cererilor.

Pe listă se află și Consiliul Județean Covasna căruia i-au fost aprobate 5 proiecte în valoare totală de 140 de milioane de lei, bani care vor fi investiți în modernizarea și reabilitarea mai multor drumuri județene, printre care și cel care face legătura între Brateș și Zăbala, respectiv pentru reabilitarea podului peste Râul Olt (DJ113 km 36+301) și modernizarea drumului județean 113 (km 35+050 – km 37+397), inclusiv Bixad – Gara CFR Bixad.

Continuarea, AICI

Articolul precedentCel mai dureros test psihologic: trădează adevăruri ascunse. Ce imagine NU reprezintă o FAMILIE?
Articolul următorLucrările la podul spre cartierul Simeria vor începe în acest an