Șeful Poliţiei Municipiului Târgu Secuiesc, comisarul-şef Florin Popa, a fost declarat de Agenţia Naţională de Integritate în stare de incompatibilitate.

Potrivit ANI, în perioada 11 februarie 2020 – 16 februarie 2021, Florin Popa a deţinut şi exercitat simultan cu funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Târgu Secuiesc şi funcţia de vicepreşedinte cu organizarea, promovarea şi desfăşurarea activităţilor sociale în cadrul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Secţia Română, încălcând astfel prevederile legale. ( art. 6, alin. (1), lit. b) din Legea nr. 364/2004 coroborate cu prevederile art.2, alin.(4) din O.U. nr. 20/2020)

În aceeași stare de incompatibiltate a fost declarată și Valeria Badea, fost Manager al Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbarcea” Brașov. Conform ANI, în perioada iunie 2016 – ianuarie 2019, aceasta a exercitat simultan funcțiile de manager al Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbârcea” Brașov și cea de medic titular în cadrul propiului Cabinet Medical de Obstetrică – Ginecologie, încălcând prevederile legale în vigoare. (art. 178, alin. (1), lit. a) și alin. (4) din Legea nr. 95/2006).

Sursa: AGERPRES

Articolul precedentBilanț coronavirus 19 octombrie. Cele mai NEGRE cifre de la începutul pandemiei – aproape 19.000 de cazuri
Articolul următorIohannis, mesaj în cea mai neagră zi: „Valul 4 se dovedește mult mai agresiv decât cele mai apocaliptice prognoze” – Noi RESTRICȚII