La finalul săptămânii trecute, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, supraveghere și controlul traficului rutier, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc au oprit pentru control, pe DN 11, în localitatea Lunga, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Tot la finalul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiul Sfântu Gheorghe, au oprit pentru control, pe strada Kos Karoly, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani..

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,61mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Articolul precedentMiniștrii propuși de Dacian Cioloș, audiați în comisiile parlamentare de specialitate
Articolul următorSpecialiștii se tem că e posibil să fi apărut VARIANTA ROMÂNEASCĂ a COVID. Cum se manifestă