Acoperișul unei magazii din Târgu Secuiesc a fost cuprins marți de flăcări. Cauza probabilă a producerii incendiului este un trăsnet, scrie Covasna Media.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, incendiul a fost anunțat în 20 iulie, în jurul orei 13:00. La fața locului au intervenit două echipaje și autospeciale cu apă și spumă de la detașamentul din Târgu Secuiesc. Intervenția a durat mai bine de o oră și jumătate.

Acoperișul unei magazii, confecționat din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment a ars în totalitate pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați. S-a reușit salvarea din magazie a 12 metri cubi de lemne de foc depozitate acolo. S-a intervenit cu două autospeciale de la secția Târgu Secuiesc. Cauza probabilă a producerii incendiului este trăsnetul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna.

Pe lângă acest eveniment, și un copac căzut în zona Șugaș Băi, unde a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru degajarea drumului, alte probleme cauzate de fenomenele meteo periculoase nu au fost în județul Covasna, din fericire.

Sursă: covasnamedia.ro

Foto: captură video Sebastian-Vasile Negru

Articolul precedentValeriu Gheorghiță: „44% din populația României este imunizată la COVID-19”
Articolul următorBiletele pentru meciul Chindia Târgoviște-Sepsi Sfântu Gheorghe, la vânzare on-line. Vezi care sunt prețurile