Buksi, un câine în vârstă de doar 5 luni originar din Turia, județul Covasna, a fost găsit la începutul săptămânii trecute la aproape 1.500 de km distanță de casă, într-o localitate din landul Bavaria, Germania, scrie WE RADIO.

Persoana care l-a găsit a publicat câteva imagini cu animalul pe un grup de Facebook al unei asociații pentru protecția animalelor (AICI), în speranța că mesajul va ajunge la stăpân. Ulterior, postarea a fost preluată și de grupul „Protecția Animalelor Covasna”, în care se precizează că animalul este în prezent în siguranță, iar dacă proprietarul nu va fi găsit, câinele va fi dat spre adopție.

„Găsit abandonat sau pierdut în Germania, localitatea Gaimersheim, cățelul se numește Buksi și provine din Turia, județul Covasna. Este născut în 10.02.2021. Din păcate, alte detalii nu sunt înregistrate referitoare la el. Se află în siguranță și, dacă nu i se găsește proprietarul, va fi dat spre adopție. A fost găsit pe stradă în data de 5 iulie”, se arată în postarea de pe Facebook.

Sursă: WE RADIO

Articolul precedentBilanț coronavirus 13 iulie: 51 de cazuri noi și 4 decese
Articolul următorFotbalist din Serie A, la Sepsi OSK