Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a reacţionat la finalul jocului pe care echipa sa l-a câştigat în coompania Viitorului, scor 1-0.

După ce elevii lui Leo Grozavu s-au impus în această partidă, echipa din Covasna a ajuns în premieră în cupele europene.

Înainte de joc, Grozavu şi-a prelungit contractul cu Sepsi, iar acesta a mărturisit cum a semnat o nouă înţelegere cu echipa patronată de Laszlo Dioszegi.

,,O premieră pentru acest club, sper să nu fie și ultima. E normal să trăiești intens , dar nu depășim limita. 

Am avut un grup extraordinar, un lot echilibrat, astea au fost secretele.

De-aia am reușit și în momentele mai puțin faste să facem rezultate, am avut bolnavi, riscam să pierdem tot, dar băieții s-au mobilizat și la final ești răsplătit.

Dupa un asemenea joc, le-am spus câteva cuvinte, n-am vrut să monopolizez bucuria, le-am spus că mă bucur pentru ei, îmi plec șapca în fața lor pentru că au fost extraordinari.

Aveam discuții de principiu dinainte cu clubul și sunt om de cuvânt, de modă veche, pentru mine e mai important cuvântul decât orice.

Discutasem cu oamenii multe lucruri, chiar dacă am mai pierdut în viață, nu pot să înșel încrederea unor oameni.

Am ridicat ștacheta, e multă presiune anul viitor pe noi, nimeni nu mai acceptă să coborâm.”, a declarat Leo Grozavu, la finalul jocului cu Viitorul, care i-a asigurat lui Sepsi prezenţa în preliminariile Conference League.

SURSA: Realitatea Sportivă

Articolul precedentLaszlo Dioszegi, emoţionat după ce Sepsi s-a calificat în cupele europene: ,,Îmi vine să plâng”
Articolul următorVara vine cu vreme instabilă şi răcoroasă! Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni