WE RADIO anunță că vineri seara, doi tineri în vârstă de 18 ani au fost înjunghiaţi în zona centrală din Sfântu Gheorghe, conform unor informaţii neconfirmate oficial de organele de anchetă.

Contactat de We Radio pe acest subiect, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna i-a trimis pe reporteri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, însă acolo, deocamdată, nu s-a putut lua legătura cu niciun reprezentant.

În schimb, managerul Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, András-Nagy Róbert, a confirmat pentru „Székely Hirmonó” faptul că doi tineri de 18 ani au ajuns la Urgenţe vineri seara, în jurul orei 22.00, amândoi prezentând răni provocate de înjunghiere.

Ambii pacienţii au fost operaţi azi-noapte. Unul dintre tineri a avut leziuni pulmonare din cauza a 7 înţepături, astfel că a trebuit să fie operat pentru pneumotorax (colaps parțial sau complet al plămânilor) și hemoragie pulmonară. Celălalt tânăr a trebuit să fie operat din cauza a două puncții abdominale, mai precis din cauza leziunilor hepatice, a sângerărilor abdominale și a leziunilor peritoneale”, a precizat directorul spitalului, pentru sursa citată.

Articolul precedentPercheziții la persoane bănuite de consum de droguri
Articolul următor4.383 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2! Situația din fiecare județ