Academica Clinceni s-a impus pe teren propriu cu 2-0 în fața celor de la Sepsi, și a ajuns la a doua victorie la rând în campionat, după cea de la Craiova, scrie DIGISPORT.

Chunchukov a bifat prima ocazie importantă a partidei în minutul zece, cu o lovitură de cap. Tot bulgarul a reușit să marcheze cinci minute mai târziu, după ce a scăpat spre poarta lui Niczuly și l-a executat pe acesta cu un șut pe jos.

Replica lui Sepsi nu a întârziat să apară. Aganovic a tras puternic spre poarta Clinceniului, dar Vâlceanu s-a opus. În minutul 29, Cristi Tănase a centrat în careu după o acțiune personală, dar Chuncukov și Rusescu nu au putut trimite în poartă.

Același Rusescu putea înscrie primul gol în tricoul ilfovenilor în minutul 40, din penalty, dar execuția sa a fost parată de Niczuly. A făcut-o, însă, trei minute mai tâziu, după o gafă a lui Deligiannidis.

După pauză, Cristi Tănase și-a mai încercat odată norocul la poarta lui Sepsi, dar Niczuly a ieșit și l-a blocat excelent pe fostul campion al României cu FCSB.

Golofca putea reduce din diferență în minutul 74, după ce a trecut de trei adversari, dar Vâlceanu a fost atent și a respins în corner.

S-a terminat 2-0 pentru Clinceni, care urcă pe locul cinci, cu 13 puncte, la două puncte în spatele lui Sepsi.

Sursă: Digisport

Rezumatul VIDEO al meciului, AICI.

Sursa: Realitatea de Covasna

Articolul precedentSimona Halep anunță că a fost testată pozitiv pentru coronavirus!
Articolul următorRealitatea.NET, poziție de top în online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna octombrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere semnificativă