Întreprinderile care au cel mult 9 angajați pot beneficia de până la 200.000 euro finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2.1a, pentru construirea, extinderea și modernizarea spațiilor de producție / servicii, echipamente tehnologice, informatice, utilaje, mobilier, licențe software, consultanță și proiectare.

În acest sens, în data de 9 mai, de la ora 10:00, la Hotel Fidelitas din Sfântu Gheorghe, str. Berzei, nr.14, va avea loc un seminar gratuit de informare privind condițiile specifice de eligibilitate, cheltuielile, activitățile finanțabile și pașii ce trebuie parcurși pentru a avea un proiect de succes.

„În cadrul conferinței vă vom oferi un pachet complet de informații despre Programul Operațional Regional 2.1a, (…) informarea corectă și completă despre modul în care poate fi accesată această linie de finanțare, interacțiunea cu unul dintre cei mai bine pregătiți reprezentanți ai companiei noastre în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri, realizarea unui proiect de succes și atragerea finanțării dorite cu ajutorul experienței consultanților companiei noastre de peste 11 ani în domeniul fondurilor nerambursabile”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Participarea la conferință este condiționată de completarea unui formular care poate fi accesat pe site-ul: http://bit.ly/por21asfgheorghe.

Cei interesați pot solicita mai multe informații prin e-mail, la adresa: [email protected], sau telefonic, la numerele: 0264 484 776, 0364 100 732

Goodwill Consulting este o companie de consultanță cu o prezență de 11 ani în România, specializată în domeniul fondurilor nerambursabile, cu peste 1.250 de proiecte de succes, câștigate și implementate, ce însumează 200 milioane de euro atrași pentru clienți și acoperire națională prin cele 5 birouri.

 

 

Articolul precedentFonduri nerambursabile pentru evenimente culturale și sportive de la Târgu Secuiesc
Articolul următorÎncep Zilele SportiveTârgu Secuiesc. Sala Polivalentă va fi redenumită