Clubul Sepsi OSK a confirmat joi printr-un comunicat de presă transferul jucătorului Dylan Flores de la Poli Iaşi.

„Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord și cu mijlocașul ofensiv costarican Dylan Flores. Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care ultima oară a evoluat la Poli Iași, a semnat un contract cu Sepsi OSK valabil până la 30 iunie 2020. Flores a mai jucat până acum la mai multe echipe din Costa Rica, cum ar fi Alajuelense, Cartaginés, Saprissa, CS Uruguay, precum și la Tondela din Portugalia”, se arată în comunicatul clubului din Sfântu Gheorghe.

Fotbalistul de 25 de ani se afla în ultimele 6 luni de contract, iar șefii lui Sepsi au făcut tot posibilul pentru a-l convinge să vină din această iarnă la Sfântu Gheorghe.

Dylan Flores, care poate juca pe orice post în spatele atacantului, dar și vârf, a strâns 22 de prezențe în Liga 1 pentru Poli Iași, reușind să marcheze 7 goluri. Are și 5 pase decisive.

Jucătorul este suspendat și nu va putea juca vineri seară împotriva Viitorului, însă sunt mari șanse să fie titular miercurea viitoare, când Sepsi întâlneşte CFR Cluj în Cupa României.

Articolul precedentRata şomajului în judeţul Covasna, în ușoară creștere
Articolul următorModernizarea Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, pe lista de investiţii a Consiliului Judeţean