Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat proiectul de hotărâre privind desfiinţarea  Cantinei Sociale și transmiterea imobilului situat pe str. Șoimului nr. 25 în favoarea Liceului de Arte „Plugor Sándor”, cu destinația de Cantină Școlară.

Reabilitată în urmă cu mai bine de 5 ani din fonduri europene, Cantina Socială din Sfântu Gheorghe s-a dovedit destul de nefolositoare în ultima perioadă, gradul de ocupare fiind de doar 15%. Din acest motiv, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a decis să folosească în mod optim această clădire.

Având în vedere că Liceul de Arte „Plugor Sándor” era singura unitate de învăţământ cu internat din oraş fără cantină şcolară, municipalitatea va transmite imobilul situat pe str. Șoimului nr. 25 în favoarea Liceului.

Prin această transformare, elevii cazaţi în internatul Liceului de Arte vor beneficia de trei mese pe zi într-un cadru organizat. De asemenea, aici vor lua masa şi elevii de la Şcoala Specială din Sfântu Gheorghe.

Prin aceste transformări se va ajunge la un grad de ocupare a cantinei de 85%, care prin creşterea calităţii serviciilor va putea ajunge chiar şi la 100%.

Articolul precedentCampioana României la baschet feminin, Sepsi-SIC scoate la licitație tricoul căpitanului echipei
Articolul următorAtenţie şoferi! Ceaţă în mai multe zone ale judeţului Covasna