În contextul pandemiei de coronavirus, angajații din turism și domeniul ospitalitalier, împreună cu Asociaţia Unităţilor Hoteliere şi Restaurante din Sfântu Gheorghe (SVESZ) și Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna, au oferit 50 de meniuri cu mâncare caldă, pentru a-și exprima recunoștința față de angajații Spitalului Județean de Urgențe „Dr. Fogolyán Kristóf” din municipiu.

„Nimănui nu îi place să meargă la spital, la medic, nu ne place să fim bolnavi, dar dacă ajungem pe mâinile medicilor și asistentelor, viețile noastre depind de ei. Acest lucru chiar este valabil în cazul evenimentelor din ultimele săptămâni și luni. Din această idee s-a născut acest gest, de a ne exprima recunoștința față de ei cu 50 de mese calde pe zi, timp de zece zile ”- a declarat László Endre, vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Covasna.

Tribel István, proprietarul Tribel FF, le-a mulțumit celor care lucrează în sistemul de sănătate.

„În situația actuală, noi, cei care lucrăm în industria ospitalității și turismului din Sfântu Gheorghe am dori să ne exprimăm recunoștința și aprecierea față de cei care sunt bastionii sănătății noastre în aceste zile”- a adăugat proprietarul.

La această inițiativă s-au alăturat restaurantele Tribel FF, Bertis și Park, care în următoarele zile vor prepara în total 500 de prânzuri.

VisitCovasna
 
Articolul precedentFOTO. Şugaş Băi, stațiunea comorilor aproape de Sfântu Gheorghe
Articolul următorCând NU este obligatorie purtarea măștii de protecție