În ultimele 24 de ore pompierii covăsneni au fost solicitaţi pentru gestionarea a 15 situaţii de urgenţă.

Marți seară, militarii Punctului de lucru Breţcu au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o afumătoare confecţionată din lemn. Focul a distrus întreaga construcţie şi carnea depozitată în interior.

„Pentru a preîntâmpina astfel de evenimente nedorite, vă reamintim că este interzisă folosirea afumătoarelor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, şuri, remize, sub şoproane sau  lângă  materiale combustibile: afumătorile se confecţionează din zidării de cărămidă şi materiale incombustibile şi se vor amplasa independent de celălalte construcţii din gospodărie”, transmite ISU Covasna.

După miezul nopţii, salvatorii din cadrul Pichetului Întorsura Buzăului au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 10, la ieşire din localitatea Crasna. Pompierii militari au acordat primul ajutor unui bărbat şi au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

Totodată, echipajele de prim ajutor SMURD au fost solicitate pentru gestionarea a 13 cazuri medicale produse în judeţul Covasna.

Articolul precedentProgramul TEGA de colectare a deșeurilor, de sărbători
Articolul următorCampanie umanitară înaintea meciului Sepsi OSK – Chindia Târgovişte