Teatrul „Andrei Mureșanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe lansează proiectul de turism cultural „Zbor o zi în Secuime!”, „o invitație inedită” adresată publicului bucureștean, în urma succesului pe care spectacolul „Zbor deasupra unui cuib de cuci” l-a avut asupra acestuia.

Proiectul este un program de o zi, și presupune deplasarea publicului din București la Sfântu Gheorghe, în data de 15 iunie, pentru a viziona spectacolul „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. Teatrul „Andrei Mureșanu” va pune la dispoziția tuturor celor interesați un pachet în valoare de 65 lei/persoană, care va include transportul dus-întors București – Sfântu Gheorghe, cu un autocar cu 50 de locuri, prânzul, constând într-o pizza și o băutură răcoritoare și vizionarea  spectacolului începând cu ora 17:00 la sala Arta.

„La ultimul spectacol jucat în București la Teatrul Odeon biletele s-au epuizat înainte ca toți doritorii să fi aflat măcar de deplasarea noastră. Astfel, am primit foarte multe cereri și rugăminți de a reveni la București, în special după ce piesa s-a jucat și a generat ecouri mai mult decât pozitive. O nouă deplasare a spectacolului necesită o serie întreagă de chestiuni organizatorice și presupune implicarea întregii echipe a TAM. În prezent lucrăm în paralel la mai multe proiecte minunate și calendarul nu ne permite o nouă deplasare a spectacolului. Am găsit însă o soluție care ar putea răspunde atât dorințelor publicului cât și nevoilor noastre”, au transmis reprezentanții TAM.

Plecarea din București se va face din fața Teatrului Național, iar cei interesați pot face rezervări la adresa: [email protected].

 

Articolul precedentAlarmă Ro-Alert la Sfântu Gheorghe: Un urs a fost observat miercuri dimineaţă pe Lunca Oltului
Articolul următorElevii covăsneni, „Școala altfel” la Centrul de de Cercetări Subacvatice de la Dalnic