Sepsi OSK va pune în vânzare, începând de miercuri, 21 noiembrie, biletele pentru următoarele două meciuri pe teren propriu, cu Astra Giurgiu (24 noiembrie), respectiv FCSB (5 decembrie).

Clubul din Sfântu Gheorghe face acest demers pentru a veni în sprijinul suporterilor echipei, oferindu-le posibilitatea să nu stea de două ori la rând.

Conducerea clubului atrage atenția că biletele la meciul cu FCSB se pot achiziţiona acum doar de către cei care cumpără bilete și la meciul cu Astra Giurgiu, în schimb pentru meciul cu Astra se poate și separat!
De asemenea, pentru meciul cu FCSB fiecare persoană poate achiziţiona acum cel mult acelaşi număr de bilete câte vor fi cumpărate pentru partida Sepsi OSK – Astra Giurgiu.

Cei interesaţi îşi vor putea procura tichetele miercuri, joi și vineri între orele 10.00-12.00 și 15.00-17.00, precum și online pentru meciul cu Astra Giurgiu de pe www.eventim.ro, începând de joi după-amiază.

În limita disponibilității lor, bilete pentru meciul Sepsi OSK – FCSB vor mai fi puse în vânzare începând cu data de 3 decembrie.

 

Articolul precedentExperiență – Educație – Cultură. Educație culturală cu metode non-formale
Articolul următorJudețul Covasna sub cod galben de ceață