Vineri, 23 noiembrie, este data limită pentru depunerea cererii de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 10 – 21 ianuarie 2019, la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti.

Tinerii care doresc să urmeze o carieră militară în una dintre calificările “subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” sau “maistru militar auto”, pot depune cereri de înscriere la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, judeţul Prahova pune la dispoziție 300 locuri pentru bărbaţi, repartizate după cum urmează:

– subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 275 de locuri;

– maistru militar auto – 25 locuri.

Candidaţilor de etnie romă le sunt alocate două locuri în calificarea “subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”.

Termenul pentru depunerea cererilor de înscriere la concursul de admitere este 23 noiembrie, orele 16:00, iar dosarele complete pot fi depuse până pe data de 21 decembrie, ora 12:00.

Informaţii privind condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, graficul admiterii, datele de prezentare, etapele şi probele de concurs, tematica și bibliografia vor putea fi accesate pe: www.igsu.ro, www.scoaladepompieri.ro, www.isujcv.ro, dar şi la sediul Inspectoratului din municipiul Sfântu Gheorghe, str. Oltului, nr. 31-33, judeţul Covasna, la Serviciul Resurse Umane, sau telefonic, la numărul: 0267 315 350, de luni până joi – între orele 08:00 –15:00 și vineri între orele 08:00 – 12:00.

Sursa foto: ISU Covasna

Articolul precedentNoua linie Multi-Trans ajunge la Patinoarul de lângă Arena Sepsi
Articolul următorParada cârnaților de la Sfântu Gheorghe, câștigată de „Organizația Femeilor din Ojdula”