Mai multe familii nevoiașe din județul Covasna vor avea parte de un Crăciun mai liniștit în acest an, datorită unor oameni cu suflet mare care au donat în cadrul campaniei umanitare organizată de Asociația Salvatore în parteneriat cu un centru comercial din Sfântu Gheorghe.  

Peste 500 de pachete cu alimente și alte 1.000 cu dulciuri au fost distribuite în ultimele săptămâni la familii din localitățile Cernat, Târgu Secuiesc, Sânzieni, Turia, Ojdula și Ghelința, dar și la Casa de copii „Sfânta Catalina” (Szent Katalin) din Imper (Plăieşii de Jos).

„Am început distribuirea pachetelor cu alimente, dulciuri, jucării, cărți și haine (…) Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu firma de transpot internațional Popovici. În total, în decembrie am distribuit 500 de alimente și 1.000 de dulciuri. Scopul și mesajul nostru către populație este să ajute și să doneze și pe parcursul anului, nu doar de sărbători, pentru că numărul familiilor nevoiașe din județ este foarte mare. Contează mult să le putem pune câte un zâmbet pe fețe. Le mulțumim partenerilor noștri de la magazinul Merkur care ne sunt sprijin de fiecare dată, locuitorilor din județul Covasna care s-au implicat și au donat, și nu în ultimul rând voluntarilor noștri și sponsorilor. Le urăm sărbători fericite!”, a spus președintele Asociației Salvatore, Buna Hunor.

Luni, voluntarii Asociației au fost în vizită la câteva familii din localitățile Sfântu Gheorghe, Bodoc, Micfalău, Coșeni, Bixad și Baraolt, iar acțiunile vor continua și în zilele următoare.

Campania „Cumpără cu un produs în plus!”, desfășurată de Asociația Salvatore în parteneriat cu magazinul Merkur din Sfântu Gheorghe, a ajuns în acest an la a patra ediție.

ImagineImagineImagine

Articolul precedentPaw Patrol vine la Sfântu Gheorghe
Articolul următorFOTO. Zeci de lăzi cu bere împrăștiate pe șosea, la ieșirea din Tușnad Băi