Universitatea Craiova și Sepsi au remizat, scor 0-0, și oltenii au ratat șansa de a urca, provizoriu, pe primul loc în Liga 1, scrie Digisport.

Florin Ștefan a avut prima tentativă de a înscrie în minutul 30. Acesta a încercat să-l execute pe Pigliacelli cu un șut de la mijlocul terenului, dar mingea nu a nimerit spațiul porții. Nistor i-a salvat pe olteni cu câteva minute înainte de finalul primei reprize, după o lovitură de cap a lui Fofana. Mijlocașul a respins mingea de pe linia porții.

Ofosu a replicat înainte de pauză, dar șutul său a fost moale, iar Niczuly nu a avut probleme.

După pauză, Cicâldău a lovit zidul din lovitură liberă, iar la faza imediat următoare Golofca putea înscrie, dar Marius Constantin a intervenit.

Tot Florin Ștefan a ieșit la rampă în minutul 53, cu un șut puternic, peste poarta oltenilor. Nouvier a bifat cea mai mare ocazie a lui Sepsi în minutul 56, din centrarea lui Ștefan, dar atacantul a fost blocat înainte de a relua din poziție ideală spre poarta Craiovei.

Cicâldău a bifat și el o ocazie importantă în minutul 60, cu un șut cu stângul din interiorul careului, blocat de Niczuly. Screciu și-a lăsat echipa în zece oameni în minutul 81, după un fault dur. Istvan Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu.

Zece minute s-a bucuat Sepsi de avantajul numeric. Fofana a fost și el eliminat în prelungirile partidei, după ce a fost avertizat cu un galben de Kovacs. Mijlocașul lui Sepsi a protestat, iar arbitrul i-a arătat al doilea cartonaș galben.

S-a terminat 0-0, iar Craiova rămâne pe locul doi, cu 33 de puncte, la un punct în spatele liderului FCSB. Oltenii pot fi depășiți de CFR Cluj, dacă echipa lui Edi Iordănescu va câștiga duelul cu Academica Clinceni.

Rezumatul video al confruntării, AICI

Sursă: DIGISPORT

Sursa: Realitatea de Covasna