Primăria Sinaia investește într-o manieră inedită în educația elevilor care învață la Colegiul „Mihail Cantacuzino”, cărora speră să le ofere școala visurilor lor. Aceștia vor avea în viitorul apropiat una dintre cele mai atractive unități de învățământ din țară, cu un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional, zonă pietonală, parcări și cursuri de educație profesională si nonformală.

În ziua în care Colegiul a împlinit 19 ani de activitate în spațiul care din 1982 este cunoscut drept „Liceul Sinaia”, proiectul „ZINO – Educație de la A la Z”, demarat de Primăria Sinaia, a primit o finanțare europeană în valoare de 5 milioane de euro, sumă care va fi investită pentru schimbarea radicală a imaginii acestei unități de învățământ.

“Tinerii orașului vor avea școala pe care pe care o merită. Un loc în care ei sunt în centrul educației, un loc de interacțiune între părinți și profesori și mai ales un spațiu creativ menit să îi formeze pentru viața de adult”, a declarat primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea.

CLICK pentru simularea video ِ

 

Articolul precedentAccident grav pe Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe. Un bătrân a fost lovit pe trecerea pentru pietoni
Articolul următorAlegeri prezidenţiale. Peste 100.000 de români au votat până acum în diaspora