Antrenorul Sepsi OSK, Leo Grozavu, a declarat în conferința dinaintea meciului de duminică  împotriva târgoviștenilor de la Chindia, că partida este una extrem de importantă din mai multe puncte de vedere.

Tehnicianul spune că are o relație apropiată cu antrenorul Viorel Moldovan, îi cunoaște strategia, și este convins că jucătorii antrenați de acesta vor veni motivați să câștige.

„Ne așteaptă o partidă foarte importantă din mai multe puncte de vedere, în primul rând pentru că de fiecare dată următorul meci este cel mai important și, în al doilea rând, pentru că este ultimul din această toamnă-iarnă. Vrem să încheiem cu o victorie, să mulțumim și lumea care vine la meci, și să avem o iarnă liniștită. Jucăm împotriva unei echipe cu care mai mult ca sigur că ne vom mai întâlni și anul viitor în play-out. Este foarte important pentru noi să câștigăm jocul, cele 3 puncte, dar în același timp suntem conștienți că ne va aștepta o partidă dificilă și va trebui să dăm totul pe teren pentru a ne apropia de cele trei puncte”, a declarat Leo Grozavu.

VIDEO ►

Partida dintre Sepsi OSK – Chindia Târgoviște se joacă duminică, 22 decembrie 2019, de la ora 16:45, pe Stadionul Municipal Sfântu Gheorghe.

Înaintea acestui duel Sepsi este pe locul 9 cu 25 de puncte în timp ce Chindia este pe locul 11 cu 21 de puncte.

În tur, cele două formații au terminat nedecis, scor 0-0.

Campanie umanitară înaintea partidei

Înaintea partidei, galeria echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe organizează o campanie de ajutorare a Caselor de copii „Sfântul Francisc” din județele Covasna și Harghita.

Suporterii sunt aşteptaţi să aducă alimente de bază (făină, zahăr, ulei, conserve), produse de îngrijire personală (săpun, șampon, pastă de dinți), produse de curățenie sau rechizite (creioane, caiete, stilouri, pixuri), pe care le pot dona la intrările pe stadion, înainte de începerea meciului.

În plus, reprezentanţii galeriei oficiale au transmis că sunt acceptate şi donaţiile în bani.

Articolul precedentSpectacol de Crăciun pentru vârstnici, oferit de Serviciul de Ajutor Maltez Sfântu Gheorghe
Articolul următorLiber pentru bugetari în zilele de 27 decembrie și 3 ianuarie