Sepsi OSK şi Viitorul Constanţa se întâlnesc duminică seara de la ora 21:00 pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe într-un meci din etapa a patra a Ligii 1 de fotbal.

În conferinţa de presă dinaintea partidei, antrenorul covăsnenilor se declară încrezător în elevii săi, chiar dacă recunoaşte că Viitorul este una dintre echipele puternice ale campionatului.

„O să avem un meci care n-o să fie uşor, pentru că Viitorul este o echipă foarte bună şi ştim că domnul Hagi face o treabă foarte bună cu Academia lui. (…) O să fie un joc foarte tare pentru noi, numai că după trei jocuri şi noi vrem să câştigăm. Este un meci acasă în care trebuie să arătăm că suntem acasă şi să credem că putem să marcăm mai mult de un gol”, a declarat antrenorul László Csaba.

Întrebat despre eventualele greşeli din apărarea Viitorului, pe care Sepsi le-ar putea specula, László Csaba spune că „nici Viitorul nu este o echipă care nu face greşeli”.

„Viitorul este o echipă care aproape în fiecare meci a marcat, dar a şi primit gol. Asta ne spune şi nouă că avem ce căuta în faţa porţii, pentru că şi ei fac greşeli”, spune antrenorul lui Sepsi.

În ceea ce priveşte lotul avut la dispoziţie, Sepsi nu are probleme din acest punct de vedere, în afara jucătorilor veniţi în ultima săptămână care încă nu sunt 100% cu pregătirea fizică.

Înaintea acestei etape, Sepsi are 3 puncte din 3 egaluri, în timp ce Viitorul Constanţa este liderul clasamentului, cu 9 puncte şi golaveraj 9-2.

Conferinţa de presă integrală o puteţi vedea mai jos:

Articolul precedentÎncepe a II-a ediție a Zilelor Renascentiste la Castelul Kalnoky din Micloșoara
Articolul următorFemeie și copil din Sfântu Gheorghe, loviți pe o trecere de pietoni în Miercurea Ciuc