Sepsi OSK şi Gaz Metan Mediaş se întâlnesc duminică în etapa a 16-a din Liga 1 de fotbal. Meciul este programat de la ora 16:00 pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Partida se anunţă una echilibrată, deşi cele două echipe sunt despărţite de 7 puncte în clasament, cu avantaj pentru oaspeţii de duminică.

Sepsi OSK se află pe locul 10 şi are doar 2 victorii în acest sezon, fiind campioana egalurilor cu 10 remize în 15 etape. De cealaltă parte, Gaz Metan se află pe loc de play-off – locul 6, cu 23 de puncte.

În conferinţa de presă dinaintea partidei, antrenorul lui Sepsi, László Csaba, a declarat că Gaz Metan este o echipă foarte ofensivă, care joacă un fotbal atractiv.

„Au luat foarte multe puncte şi acum sunt acolo unde am vrut să fiu şi eu cu echipa mea, de aceea vreau să câştigăm acasă împotriva lor”, spune tehnicianul, care crede că şi echipa din Mediaş are punctele ei slabe, pe care elevii săi vor încerca să le speculeze în partida de duminică.

„Împotriva lui Mediaş trebuie să marchezi mai mult de două goluri dacă vrei să câştigi, pentru că este o echipă foarte ofensivă. De aceea trebuie să fim şi atenţi în apărare, dar cred că băieţii sunt pregătiţi”, a mai spus László Csaba.

Articolul precedentAlegeri prezidenţiale. Peste 100.000 de români au votat până acum în diaspora
Articolul următorBătrânul accidentat vineri seară la Sfântu Gheorghe a murit la Spital!