S-a dat startul raliului ,,Winter Rally Covasna”, eveniment dedicat pasionaților sporturilor de iarnă și mașinilor cu mulți cai putere.

Sâmbătă, 01 februarie, între orele 08:00 – 11:00, se va desfășura o probă pe DC 14, de la ieșirea din orașul Covasna până la intrarea în comuna Comandău, iar între orele 08:30 – 16:30 concursul va continua cu o altă probă care se va desfășura pe drumuri forestiere de pe raza comunei Comandău, pe traseul Comandău – Mica Siriu – Cireșu în consecință, circulația pe aceste sectoare de drum va fi închisă.

Ultima zi a competiției, duminică, între orele 08:00 – 11:00, traficul pe DC 14, de la ieșirea din orașul Covasna până la intrarea în comuna Comandău va fi închis, dar şi pe durata ultimei probe, care se va desfășura între orele 07:00 – 14:30, pe raza comunei Comandău, pe traseul Comandău – Halom – Mănișca.

Pentru desfășurarea în siguranță a activităților, la eveniment sunt prezenți polițiștii, jandarmi și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna.

Cei care doresc să urce la Comandău pentru probele speciale, trebuie să se asigure că au mașina echipată corespunzător, transmit organizatorii.

„Pe sectorul de drum DC14 Covasna – Comandău este prezent un strat substanțial de gheață! Recomandarea noastră este să aveți în dotare lanțuri antiderapante! Atenție, lanțurile antiderapante sunt necesare chiar și mașinilor cu tracțiune integrală. Așadar, dacă nu aveți certitudinea că puteți urca, este mai bine să lăsați mașinile înaintea startului și să urcați pe jos pentru a viziona PS2 după care, după încheierea probei, puteți aborda drumul pentru a viziona și probele rămase de pe Comandău – Mica Siriu!”, transmit reprezentanții MotorPassion Club Covasna.

VIDEO ► Facebook/Jandarmeria Română

FOTO ► Facebook/Gyerő József

ImagineImagine

Articolul precedentA murit Ilie Bărbulescu! Fostul câștigător al Cupei Campionilor avea 62 de ani
Articolul următorACS Sepsi-SIC – FCC Baschet Arad, diseară, în Arena Sepsi Sfântu Gheorghe