Municipalitatea din Sfântu Gheorghe îi invită pe toți locuitorii orașului, şi nu numai, în Piața Centrală pentru deja tradiţionalul Târg de Crăciun, care anul acesta va avea loc în perioada 13-24 decembrie.

„Melodiile din târg, mirosul produselor de sărbătoare și întâlnirile cu prietenii sunt momente memorabile în spiritul sărbătorilor”, spun autorităţile într-un comunicat de presă.

În zilele noastre, Ajunul Crăciunului este aproape de neimaginat fără cadouri, iar comercianţii merită să fie primiţi în Târgul din Piaţa Centrală, astfel că până pe 2 decembrie Primăria îi așteaptă să se înscrie pe meșterii și producătorii locali.

Până pe 2 decembrie, meșteșugarii, meșterii, artizanii, micii producători, comercianții de cărți și micile unități de alimentație publică se pot înscrie la Biroul de Organizare Evenimente Culturale, P-ța Libertății, nr. 1 sau pe adresa de e-mail: [email protected].

Articolul precedentAvertizare Ro-Alert: bărbat atacat de urs în judeţul Covasna
Articolul următorAmplă campanie a polițiștilor români, bulgari și ungari, demarată de Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei împotriva Femeilor