A început numărătoarea inversă în ceea ce privește vizita Suveranului Pontif care se va afla la Șumuleu Ciuc în data de 1 iunie.

Având în vedere faptul că se preconizează că numărul pelerinilor se va ridica la ordinul sutelor de mii, în șirul măsurilor de asigurare a securității celor care vin la Șumuleu Ciuc, respectiv pentru desfășurarea în bune condiții a traficului de călători un rol de importanță majoră revine Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA.

Consiliul Județean Harghita a solicitat companiei naționale de căi ferate prin intermediul unei scrisori, luarea măsurilor necesare în vederea bunei desfășurări a traficului de pelerini prin introducerea de noi trenuri în cursul zilei de 31 mai 2019, respectiv în ziua de 1 iunie 2019, pe rutele Miercurea Ciuc – Sfântu-Gheorghe, Miercurea Ciuc – Ghimeș și Miercurea Ciuc – Gheorgheni.

Astfel, cu ocazia acestui eveniment istoric vor fi introduse garnituri de tren suplimentare, pe traseele Ghimeș Miercurea Ciuc și retur, Sfântu-Gheorghe – Miercurea Ciuc – Gheorgheni și retur.

Tabelul complet cu trenurile suplimentare poate fi descărcat de AICI.

Articolul precedentFemeie găsită decedată în locuinţa sa din Sfântu Gheorghe
Articolul următorCiupercile sunt verificate gratuit în Piaţa din Sfântu Gheorghe