Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au reușit identificarea unor tineri, bănuiți că în noaptea de vineri spre sâmbătă ar fi sustras mai multe țevi din cupru.

Sâmbătă, un bărbat din oraș a sesizat poliția despre această faptă, iar din primele cercetări a reieșit că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei săli de fitness din oraș, de unde au sustras mai multe țevi din cupru de la sistemul de încălzire al clădirii.

În urma investigațiilor efectuate în acest caz, au fost identificați trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, bănuiți de comiterea acestei fapte, aceștia valorificând bunurile sustrase la un punct de colectare a deșeurilor feroase și neferoase.

Prejudiciul estimat la circa 1.000 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar polițiștii continuă acum cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor trei.

Polițiștii le recomandă locuitorilor să anunțe în cel mai scurt timp autoritățile, atunci când sunt victime ale unor infracțiuni, iar pentru a nu îngreuna ancheta, oamenii legii transmit că este foarte important ca, atunci când observați urmele comiterii unui furt, să nu pătrundeți în incinta unde s-a comis fapta, să nu atingeți și să nu mutați obiectele din poziția în care le-ați găsit. În acest fel și anunțând în cel mai scurt timp poliția, cresc șansele ca făptașii să fie identificați.

 

Articolul precedentPeste 400 de participanți vor alerga la cea de-a 29-a ediție a „Zilei de alergare Gáll Lajos”
Articolul următorTEGA nu aplică amenzi, ci doar bonificații pentru cei care colectează selectiv