La Finanțe ca la teatru? Nu credem că există persoane care merg cu plăcere să-și plătească datoriile către stat, dar acest lucru s-ar putea schimba. Începând de săptămâna viitoare, locuitorii din Sfântu Gheorghe care vor merge cu diferite probleme la sediul Finanțelor Publice Locale, vor putea urmări pe ecranele LCD amplasate la intrarea în sediul instituției, scurte trailere ale spectacolelor care se vor juca în perioada următoare la Teatrul Andrei Mureșanu.

În plus, cei care vor face fotografii clare cu materialul TAM care rulează la Finanțe și le vor posta pe pagina de Facebook a Teatrului, vor câștiga automat o invitație pentru două persoane la unul dintre spectacolele lunii februarie.

„Mulțumită Biroului de Imagine al Primăriei, începând de săptămâna viitoare, programul lunar și trailere ale spectacolelor TAM vor putea fi văzute în mai multe spații noi. Cei care de exemplu ajungeți la Finanțele Locale (Poșta veche) și ne urmăriți materialele pe LCD-ul de la intrare, puteți să comentați aici cu o poză în care să se vadă clar materialul TAM și câștigați automat o invitație de două persoane la unul din spectacolele lunii februarie. Până și plata impozitelor poate fi o activitate plăcută”, a scris managerul TAM, Anna Maria Popa, într-o postare pe Facebook.

Contactată telefonic, aceasta ne-a spus că, pentru început, contribuabilii vor putea urmări trailere ale spectacolelor care se vor juca în luna februare, respectiv „Nu chiar 1918” în regia Cristian Ban, care se va juca în data de 7 februarie; „Romacen. Vremea Vrăjitoarei” în regia Tina Turnheim, programat în data de 11 februarie; „Dragonul de Aur” în regia Catinca Drăgănescu, din data de 20 februarie; și „Toți privesc înainte” – examenul de Arta Actorului al elevilor clasei a XI-a de la Liceul de Arte Plugor Sandor, programat să se joace pe 24 februarie.

„La noi așa merge, ne vine o idee, o implementăm și merge. Acum va merge pe LCD-urile de la intrarea în sediul Finanțelor Locale și vrem să testăm, să vedem cine merge să își plătească impozitele și apoi vine la teatru. Acum avem 3 spectacole din programul lunii februarie și sunt difuzate acele trailere, care au o durată de aproximativ un minut. Teoretic, suprafețele acestea promoționale sunt la dispoziția tuturor instituțiilor din oraș, trebuie doar să te prezinți și să le dai materialul, iar ei îl încarcă cu drag”, a explicat Anna Maria Popa.

O nouă premieră TAM în luna martie

Managerul TAM spune că luna februarie va fi „o lună destul de slabă” în ceea ce privește numărul de spectacole jucate, întrucât actorii TAM au început repetițiile pentru premiera spectacolului „Doi morți vii” de Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija, care va avea loc pe 10 martie.

Imagine

Articolul precedentProiectul „NOIMI” crește. Pe canalul de YouTube a fost încărcat al doilea filmuleț de prezentare
Articolul următorAccident rutier pe un drum din judeţul Covasna. Şoferul vinovat se urcase băut la volan