Grădina cafenelei Szimpla din Sfântu Gheorghe găzduiește duminică, 31 martie, de la ora 13:00, un nou „târg de vechituri”.

Toți cei care au obiecte pe care nu le mai folosesc, au ocazia să le valorifice sau să le ofere la schimb în cadrul bazarului.

„Organizăm bazar, târg de vechituri, talcioc, iarmaroc, piaţă, numește-l cum vrei. Dacă ești interesat(ă), anunță-ne cât mai repede, căci noi punem la dispoziție masă, dar numărul acestora este limitat. Adu cu tine orice obiecte de care te-ai saturat, care nu mai sunt la modă, care sunt uitate într-un colţ,  dar care mai sunt folositoare. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis organizatorii pe pagina de Faceboom a evenimentului.

Nu este prima acțiune de acest gen organizată de cafeneaua Szimpla Sfântu Gheorghe. În vara anului trecut, grădina localului a găzduit un „Bazar de haine pentru copii”, unde locuitorii orașului erau invitați să aducă haine, jucării și accesorii pentru copii, pe care nu le mai foloseau, sumele strânse urmând să fie adăugate unui fond destinat amenajării unui spațiu de joacă pentru copii.

Articolul precedentEchipă mobilă de intervenţie în cazurile de violenţă domestică, înființată în stațiunea Covasna
Articolul următorPercheziţii în Covasna şi alte trei judeţe la persoane bănuite de evaziune fiscală