Mama fetei este judecată pentru complicitate la act sexual cu un minor şi violenţă în familie.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe anunţă că s-a dispus trimiterea în judecată a unui tânăr în vârstă de 21 de ani, cercetat sub control judiciar. Acesta este acuzat că a întreţinut acte sexuale cu o fată de 12 ani. Mai mult, mama fetei a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la act sexual cu un minor şi violenţă în familie.

Conform procurorilor, tânărul de 21 ani, cunoscând faptul că fata este minoră şi are doar 12 ani, a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale consimţite cu aceasta, în perioada septembrie 2018 – martie 2019, în urma cărora minora a rămas însărcinată.

În ceea ce o priveşte pe mama fetiţei, procurorii o acuză că în data de 6 martie 2019 i-a aplicat mai multe lovituri cauzându-i leziuni care au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. De asemenea, în perioada septembrie 2018 – martie 2019 inculpata, cu intenţie, a înlesnit activitatea infracţională a celuilalt inculpat de a întreţine în repetate rânduri raporturi sexuale cu minora în vârstă de 12 ani la data comiterii faptelor.

Procurorii fac precizarea că până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, inculpaţii beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Articolul precedentFilme noi la Cinema Arta Sfântu Gheorghe
Articolul următorCupa României la lupte libere, în weekend la Sfântu Gheorghe