Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care vor să lucreze cel puțin două luni pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanței de vară.

Pot aplica studenții cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană.

30 de posturi libere

Potrivit AJOFM Covasna, în acest an sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Covasna, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna, str. Gen. Grigore Bălan nr. 14, localitate Sf.Gheorghe,în vederea înregistrării aplicațiilor.

Înscrierile se fac ȋn perioada 13 ianuarie – 14 februarie 2020, de luni până joi, între orele 13:00 – 15:30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0040 267 312157, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro AJOFM Covasna / Comunicare / Materiale informative.

Articolul precedentFocar de gripă aviară în Maramureș. Autoritățile sanitar-veterinare dau asigurări că situația este sub control
Articolul următorJandarmeria Covasna, amenzi de peste 270 mii lei pe linia ordinii și liniștii publice în 2019