În ultimele ore drumarii au acționat pentru a menține practicabilă, în condiții de siguranță, rețeaua rutieră, la nivel național fiind răspândite aproximativ 4.220 tone material antiderapant.

A nins în primele ore ale dimineții în județul Covasna iar Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov face un apel către conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Se circulă în condiții de carosabil umed, în ultimele ore la Sfântu Gheorghe drumarii au acționat cu 12 autoutilaje și s-au răspândit 33 tone sare pe DN 2D; DN10; DN11; DN 11B; DN11C, DN12 și DN13E.

La această oră cerul este în continuare acoperit cu nori în județul Covasna, fulguie la Întorsura Buzăului, se înregistrează -1°C la Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc, -2°C la Întorsura Buzăului și Baraolt.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot fi accesate pe prima pagină, în caseta din stânga a site-ului: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cnadnr/.

 

Articolul precedentPrimii fulgi de zăpadă din această iarnă la Sfântu Gheorghe
Articolul următorAutoritățile județene sunt pregătite pentru iarnă