Campioana României la baschet feminin, ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a pierdut șansele la calificare. În meciul retur din play-off-ul EuroCup Women, jucat joi seara împotriva echipei poloneze Artego Bydgoszcz, covăsnencelor le-a lipsit un singur punct.

La pauza mare, baschetbalistele antrenate de Zoran Mikes conduceau cu 17 puncte (48-31), însă în sfertul 3 au jucat mai slab (13-24), lucru care le-a permis polonezelor să revină.

Diferența de scor nu a fost suficientă pentru calificare, deși Sepsi-SIC a câștigat joi seară pentru prima oară împotriva echipei poloneze Artego Bydgoszcz, la a patra întâlnire din acest sezon, la diferență de 8 puncte (scor final 71-79), un punct a lipsit pentru ca baschetbalistele să obțină calificarea în turul 2 din play-off-ul EuroCup Women.

„Acest meci însemna pentru noi un joc de totul sau nimic. Toate jucătoarele au luptat pe teren și cred că a fost un meci intens și pentru public. Noi am fost concentrați la joc, dar și la scor pentru că nu era de ajuns să câștigăm, ci trebuia să o facem cu mai mult de 9 puncte. Nu am reușit acest lucru dar felicit echipa adversă și le urez mult succes în continuare.”, a declarat după meci Andra Mandache, una dintre cele mai bune jucătoare din partida de joi seară (26 puncte).

Artego merge mai departe cu scorul general de 141-140.

Articolul precedentMai multe căsătorii şi divorţuri în 2019 în judeţul Covasna
Articolul următorJudețul Covasna – cea mai mare durată a sejurului în octombrie 2019 din toată Regiunea Centru