Campioana României la baschet feminin, Sepsi-SIC evoluează pentru al doilea an la rând în grupele EuroCup Women, a doua competiţie a baschetului european.

Cu o singură victorie în primele patru partide, echipa din Sfântu Gheorghe s-a deplasat în Turcia pentru jocul cu Mersin BSB în speranţa unei victorii care să o menţină în calculele pentru calificarea în următoarea fază a competiţiei.

Jucătoarele antrenate de Zoran Mikes au început mai bine meciul, însă până la prima pauză gazdele au revenit şi conduceau cu 18-16 după primele 10 minute.

Al doilea sfert a mai adăugat 3 puncte la diferenţa dintre cele două echipe, scorul după prima jumătate a partidei fiind 35-30 pentru Mersin BSB.

Sepsi-SIC şi-a revenit în sfertul al treilea şi a eliminat diferenţa de pe tabelă, în ultimul sfert cele două echipe intrând la egalitate 47-47.

Ultimele 10 minute însă au fost dominate de gazde, care au înscris 24 de puncte, faţă de doar 14 pentru Sepsi-SIC, astfel că scorul final al partidei a fost 71-61 pentru Mersin BSB.

În urma acestui rezultat, Sepsi-SIC se află pe ultimul loc în grupa D din EuroCup Women, cu o singură victorie în cinci partide.

În ultima etapă, Sepsi-SIC va primi vizita unei alte echipe din Turcia, Orman Genclik, partida urmând să aibă loc pe 13 decembrie în Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe.

 

Articolul precedentAu fost lansate proiectul și prima sesiune de îndrumare GAL SEPSI
Articolul următorSepsi OSK produce şocul etapei: 4-2 cu FCSB