Meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe din etapa a XII-a a Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Central din Oidiu, sambata, 20 octombrie 2018. © FOTO: Sport Pictures

Sepsi OSK şi Viitorul Constanţa au jucat luni seară pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe în ultimul meci al etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1 de fotbal.

Formația din Sfântu Gheorghe venea după două înfrângeri în playoff, cu CFR Cluj şi Craiova.

De partea cealaltă, Viitorul venea tot după un eșec, 0-1 cu CFR Cluj. Gică Hagi a menajat nu mai puțin de 8 jucători de bază în jocul de luni: Houri, Băluță, Vână, Calcan, Ianis Hagi, Drăguș, Țâru și De Nooijer nu au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe.

Partida a fost una destul de strânsă, cu o primă repriză însă fără prea multe ocazii de poartă. În partea a doua jocul s-a mai animat, dar niciuna dintre cele două formaţii nu a reuşit să marcheze, astfel că tabela a rămas aceeaşi ca la început: 0-0.

Sepsi OSK ajunge astfel la 5 meciuri consecutive pe teren propriu fără gol marcat, şi se menţine pe locul 6 în playoff, cu 20 de puncte.

În etapa următoare, Sepsi OSK va juca în deplasare pe Arena Naţională împotriva FCSB. Partida va avea loc luni, 8 aprilie, de la ora 21:00.

Articolul precedent11 concerte live pe Scena Principală de la Zilele Sfântu Gheorghe
Articolul următor„Shopping” din containere semiîngropate, la Sfântu Gheorghe