Sepsi OSK obține victorie cu cel mai mare scor de la promovarea în Liga I de fotbal, 4-0 în meciul jucat pe teren propriu cu Academica Clinceni, urcând pe locul 9 în clasament cu 22 de puncte.

Meciul, programat inițial să se joace luni de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal Sfântu Gheorghe a început cu o amânare de 50 de minute, iar mai apoi a fost suspendat în minutul 16 din cauza ceții dense.

Partida s-a jucat marți, de la ora 16:00 și a început de la minutul la care arbitrul a oprit meciul.

Antrenorul covăsnenilor, Leo Grozavu s-a declarat mândru de prestația elevilor săi, spunând că aceștia au fost „fantastici de la primul și până la ultimul”.

„Am spus de când am venit la club, nu vreau să fac încă promisiuni fără acoperire, este încă devreme dar mă bucur că băieții au început într-un timp foarte scurt să preia din stilul pe care eu vreau să îl impun la Sepsi. Mă bucur foarte mult, îi felicit pe această cale, am făcut un joc fantastic, chiar dacă nu a fost ușor pentru ei să se mobilizeze, pentru că aseară eram pregătiți de joc, nu am reușit, acea ceață ne-a încurcat, astăzi din nou a trebuit să rămânem în cantonament, să recâștigăm spiritul pe care îl aveam aseară, în momentul începerii jocului, și mă bucur enorm de mult că am reușit să arătăm ca o echipă adevărată (…) În fața suporterilor am reușit să legăm două victorii la rând de când am venit, astăzi am arătat ca o echipă puternică, n-am dat nicio șansă adversarului, și sper să continuăm pe linia asta”, a declarat Leo Grozavu în conferința de la finalul meciului.

Acesta a mai spus, printre altele, că pe jucători „îi așteaptă o iarnă grea” și că sezonul nu a fost unul prea reușit, astfel că echipa va trebui să muncească foarte mult pentru a obține rezultate cât mai bune în play-out.

Pentru Sepsi urmează meciul din etapa 21 a Ligii I de fotbal, care va fi jucat în deplasare cu Dinamo București, vineri, 13 decembrie, de la ora 20:30.

Articolul precedentAlertă ANM: Cod galben de vreme severă imediată în județul Covasna
Articolul următorCentrul comunitar din Brateș, inaugurat la începutul săptămânii