După trei egaluri și o înfrângere, etapa a 5-a din Liga I la fotbal a adus și prima victorie pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, pe terenul formației FC Voluntari, scor 2-1 (0-1).

Mailat a deschis scorul pentru ilfoveni în minutul 4, cu un voleu spectaculos, iar oaspeții au replicat prin lovitura liberă a lui Mitrea, respinsă de Râmniceanu.

Voluntariul a rămas fără Eric, care s-a accidentat în primele minute, însă brazilianul a fost suplinit cu brio de rezerva Betancor, care a ratat o ocazie mare pe finalul primei reprize, după șansele lui Ion Gheorghe și Mailat.

În partea secundă, cei de la Sepsi au părut o cu totul altă echipă. Mai întâi a ratat Nouvier, iar apoi Căpățână. A urmat replica Voluntariului, prin Mailat, însă în cele din urmă, startul bun al lui Sepsi din repriza secundă a adus golul egalizator, marcat de Purece, din centrarea lui Nouvier.

Același Nouvier a fost la originea golului victoriei, după ce l-a servit perfect pe Lorand Fulop. Până la final, Safranko a mai ratat o șansă, dar Voluntari – Sepsi s-a terminat 1-2.

Sursă: DIGISPORT

Rezumatul video al partidei, AICI.

Sursa: Realitatea de Covasna