Sepsi OSK joacă vineri, de la ora 18:30, în deplasare la Voluntari în primul meci al primei etape din noul sezon al Ligii 1 de fotbal.

Echipa din Sfântu Gheorghe vine după o vacanţă scurtă şi un cantonament nu foarte reuşit în Austria, unde mai multe meciuri amicale stabilite la plecarea din România n-au mai avut loc.

Formaţia antrenată din acest sezon de László Csaba a făcut şi multe transferuri, însă nu putem vorbi de nume foarte cunoscute sau nici măcar cu un CV impresionant. Ba mai mult, de la echipă au plecat (sau au fost daţi afară) mai mulţi jucători din sezonul trecut, printre care inclusiv căpitanul Ousmanne Viera.

Patronul Diószegi László a declarat în această săptămână că nu este deloc mulţumit de lotul actual al echipei, însă vor mai avea loc transferuri în următoarea perioadă, mai ales în compartimentul ofensiv, unde echipa se poate baza acum doar pe Marko Simonovski şi tânărul Ioan Dumiter, venit în această vară din Liga a II-a de la Ripensia Timişoara.

Lotul lui Sepsi OSK pentru acest sezon:

Portari: Niczuly Roland, Fejér Csongor Béla, Moldovan Horaţiu Alexandru

Fundaşi: Hrvoje Barisic, Răzvan Tincu, Florin Ştefan, Radoslav Dimitrov, Diakhite Oumar, Kilyén Szabolcs, Konongo Hugo

Mijlocaşi: Dylan Flores, Gabriel Vaşvari, Jacob Abedanjo, Fülöp István, Stefan Velev, Marius Ştefănescu, Călin Popescu, Yasin Hamed, Nicolae Carnat

Atacanţi: Marko Simonovski, loan Andrei Dumiter, Veress Zsombor

Staff-ul tehnic:

László Csaba – antrenor principal

llyés Róbert – antrenor secund

Emilian Dolha – antrenor de portari

Gábris Csaba – preparator fizic

Articolul precedentVom avea o vară ritmată la Sfântu Gheorghe!
Articolul următorRezultate finale BAC 2019. Rata de promovare în județul Covasna a crescut cu 2,22%