Sepsi a învins-o cu 3-1 pe Universitatea Craiova, în etapa a 23-a, după un meci „nebun”, cu un gol marcat în secunda 23, alt gol înscris cu mâna și altul anulat controversat, scrie Digisport.

Nici bine nu a început jocul, că Sepsi a și deschis scorul, după ce Gustavo s-a făcut de râs, a luftat, iar Luckassen a profitat. După numai 7 minute, oltenii au egalat prin Koljic, care a marcat cu mâna, fără ca arbitrul Iulian Călin să reacționeze.

Achahbar a avut apoi un șut pe lângă vinclu, iar Ștefănescu l-a pus la încercare pe portarul Craiovei. În minutul 36 a urmat un nou moment controversat, când Andrei Ivan a marcat superb, dar golul i-a fost anulat pe motiv de offside.

Echipa lui Reghecampf a ratat apoi incredibil, de două ori în aceeași fază, când Koljic a rămas singur cu portarul. În repriza a doua, Sepsi a avut mai multe ocazii. Mai întâi, Luckassen a fost blocat, iar apoi a ieșit la rampă Achahbar.

Mai întâi l-a „întins” pe Pigliacelli, apoi a reușit o dublă în interval de 7 minute și l-a mai încercat o dată pe italian, cu un șut de la distanță. Același lucru l-a dorit și Eder Gonzales, dar italianul a fost din nou pe fază.

Sepsi – Universitatea Craiova s-a terminat 3-1, iar gazdele speră la un loc de play-off, în timp ce oltenii pot fi ajunși din urmă de Rapid.

SURSĂ: DIGISPORT

Articolul precedentArhimandrit Zenovie Nechit: ”Vă mulțumesc tuturor că existați și nădăjduim la o nouă revenire și „întâlnire” spre a sluji Domnului”
Articolul următorBilanț coronavirus 29 ianuarie: 30.168 de cazuri noi și 75 decese